Από τη μία καλή δόμηση της γλουτένης, από την άλλη όχι πολύ ζύμωμα ...... άντε στο καλό .... πως θα γίνει. Εγώ σκέφτομαι.. αυτός είναι 15 χρόνια επαγγελματίας και τα κάνει αυτά τα ταρζανικά, εγώ με μερικά τσουρέκια, καμία τσιαμπάτα και ενίοτε κανένα Χριστόψωμο ή πρόσφορο, και αυτά με μαγιά, που πάω η τρελή?????
Από τη μία καλή δόμηση της γλουτένης, από την άλλη όχι πολύ ζύμωμα ...... άντε στο καλό .... πως θα γίνει. Εγώ σκέφτομαι.. αυτός είναι 15 χρόνια επαγγελματίας και τα κάνει αυτά τα ταρζανικά, εγώ με μερικά τσουρέκια, καμία τσιαμπάτα και ενίοτε κανένα Χριστόψωμο ή πρόσφορο, και αυτά με μαγιά, που πάω η τρελή?????
Lacy crumb. Καλά πειραματα λοιπον !
Άντε και στα 85% και γρήγορα.... και θέλω το ψωμί να μην έχει καθόλου ψίχα!!!!!! μμόνο κόρα και στη μέση κάποιες ίνες ζελατίνης!!!!!😀
Καλό ξεκίνημα !