Άννα αν και με μεγάλη καθυστέρηση, θα σου πω ότι στις γλυκιές παρασκευές γενικότερα με προζύμι, δεν είναι εύκολη μία απάντηση πχ της τάξης 30%. Καλό είναι να δημιουργείται πρώτα ένα levain με τα υλικά της συνταγής (νερό, γάλα, λίγη ζάχαρη, αλεύρι, προζύμι) και μετά να χρησιμοποιείται στην συνταγή.Αν θέλεις μπορείς να δεις εδώ:https://www.kountaxis.com/post/τσουρέκι-με-φυσικό-προζύμι-χωρίς-μαγιάώστε να καταλάβεις καλύτερα τι γίνεται. Να με συγχωρείς για την αργοπορημένη απάντηση. Τώρα το είδα. Μου ξέφυγε.
Άννα αν και με μεγάλη καθυστέρηση, θα σου πω ότι στις γλυκιές παρασκευές γενικότερα με προζύμι, δεν είναι εύκολη μία απάντηση πχ της τάξης 30%. Καλό είναι να δημιουργείται πρώτα ένα levain με τα υλικά της συνταγής (νερό, γάλα, λίγη ζάχαρη, αλεύρι, προζύμι) και μετά να χρησιμοποιείται στην συνταγή. Αν θέλεις μπορείς να δεις εδώ: https://www.kountaxis.com/post/τσουρέκι-με-φυσικό-προζύμι-χωρίς-μαγιά ώστε να καταλάβεις καλύτερα τι γίνεται. Να με συγχωρείς για την αργοπορημένη απάντηση. Τώρα το είδα. Μου ξέφυγε.